Kontakta oss

OM OSS

 

Om Linjemarkering Väst AB

HÅKAN - sköter linjemålning Göteborg

 

Linjemarkering Väst AB är ett  företag och har sitt säte i Mölndal, Västra Götalands län.Vårt huvudsakliga arbetsområde är i Göteborg med omnejd, men utför även jobb i övriga delar av Sverige.

Vår personal har mer än 25 års  erfarenhet i branschen, hög yrkesstolthet, kunnande och levererar därför alltid högsta kvalité på alla utförda markeringar och tillmötesgår kundens alla önskemål.

*Ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar

*Redovisar skatt o moms

Vi arbetar enligt vår kvalitets- och miljöplan som i tillämpliga delar är baserad på SS-EN ISO 9001 samt SS-EN ISO 14001 och vi utför vägmarkeringar till kommuner, landsting, byggföretag , markanläggnings företag och fastighetsbolag i huvudsak i sydvästra Sverige.

Affärsidé

Linjemarkering Väst AB’s affärsidé är att till ett konkurrenskraftigt pris tillhandahålla vägmarkeringar och Linjemålning till våra kunder i Göteborg med omnejd. Att genom smidighet och flexibilitet alltid utföra ett enligt kunden väl utfört arbete utan att störa dennas verksamhet i onödan. Ha en god kontakt med både våra kunder och leverantörer för att medverka till att material och utrustning hela tiden förnyas och utvecklas. Vara lyhörda för våra kunders önskemål och bidra med information om normer och regler gällande markeringar. Och att genom ett utvecklat säkerhetstänkande och miljömedvetande minimera risker för våra arbetare, medtrafikanter och miljön.

Vår personal

har följande behörigheter:

*Arbete på väg nivå 1 och nivå 2, 3B

*Vakt

*Utmärkningsansvarig

*HLR

*Heta arbeten

*ID -06

*SSG Entre’ & Kemi

*Anställda profilerade enligt klädpolicy

 

Och vi uppdaterar ständigt kunskaperna genom både interna och externa kurser och möten.

Vår maskinpark Vi har idag tillgång till handläggningsbil, Vi har även mindre maskiner för målning av färg och fräsning. För färg använder vi två olika enheter, mindre maskiner för parkeringsmålningar och tvärgående markeringar.